En tanke till dej...

Orolig över en vän som fick åka till akuten inatt, prata med din kille föut (han berätta mer, han skulle höra av sej när han visste lite mer sen) hoppas att du blir bra snart! Tänker på dej iaf (som alla andra oxå skrivit på sina bloggar).

Själv har man tvättstuga idag *pust* varmt o göttt o gå från värmen in i ett något ännu varmare torkrum bläää hehe
men men hade inte så mkt tvätt så slut snart ändå! Skönt!

Bada ikväll då kanske, hoppas det iaf! Sååå skönt när man kommer upp efteråt!

Puss o kram

None


Energi...

vet inte vad det är med mej nu, jag bara är ute o går o går... kan knappt inget äta.. men beror nog mest på värmen.. men skönt det, så man blir av med några kilon :P dricka går ju bra, o det behöver man verkligen!!

Jag buse lite förut oxå hihiih... blöte ner Nisse massor ehhhe han blev inte sådär mega glad på mej... men ska han ligga mitt i solen så måste han ju svalka av sej ibland oxå! Eller tycker ni inte det???

nähe om man skulle ringa brorsan o höra om det blir ngt bad idag igen då... för det behövs verkligen!!! BADA!!!   

Lisa helt utmattad på ballkongen, men energi har hon iaf!


Min lilla Nisse... han orkar knappt röra sej :(

Sommar :)

Igår va jag på fest hos Helle & Martin... va himla trevligt :)

Sen vid 23 bar det iväg till harrys o där var det massa folk... men himla trevligt :)
Gick hemåt vid 01:30... trött som tusan va jag då.

Idag har jag suttit på en parkbänk nere vid vattnet o solat mej lite.. hade sällskap av Katja & Jasmine :D fast i tele då hehe
Sen hem o åt lite mat (som jag fick upp lika snabbt igen) :S
Sen la mej på soffan o glodde på burken, sen ringde brorsan o då bar det iväg till Råssnäs för att bada lite... Guuuuu va skönt det va i vattnet *underbart*

Sen när jag kom hem så bytte jag skor, sen på med lurarna o va ute o gick ca 40 min *skönt* men va så himla mollningt så trodde det skulle bli regn o åska, så ville inte vara ute längre.
Vid ca 19 bar de iväg till affären, men brorsan o Martin.. åkte ut till Martin för att grilla lite, o jag åt KÖTT för en gång skull, men ganska lite dock, men guuuuuuuuuu va gott det va *mums* njöt av varenda liten tugga *mums*

Nu blir det sängen snart... men vilken varm dag det har varit... men ska inte klaga heller, men det gör man ju ändå :P

Puss o godnatt alla sockertoppar

1 år.....

Idag har jag städat hela lägenheten, det behövdes verkligen katthår överallt, men nu är det så rent det kan bli :)

Var i affären förut oxå, köpte mej lite glass tills ikväll *mums* är ju så varmt ute idag.. men skönt att man kan få lite sommar ändå!

Det va ca 1 år sen våra läppar mötes nu.. tog mej 1 år att våga be dej komma till mej igen, men på lördag kommer du, om inget annat inträffar.. :) underbart! Så skönt att min "spärr" har lossnat så jag vågar gå vidare nu i livet!
Hoppas ju bara det känns lika rätt o bra när du väl är här oxå!!

Puss puss



Ny nalle :D

Blev ingen ridning idag *tyvärr* kanske imorrn istället får jag hoppas.. men märks då.

Istället så följde brorsan o martin med mej o köpa ny mobil som jag behöver! Så nu har jag en Brun Sony Ericsson W890i, o den är så fin så :P den dyraste mobilen jag nånsin ägt o kommer äga, jag är ju inte så specielt intresserad av att ha värsting mobi, utan var mer intresserad av att få en mobil med bra mp3 i o sen lite bättre kamera så man slipper köpa en digital, då har man allt i ett *super* :)

idag har jag oxå varit o tagit min B-12 spruta i låret, tar den var 3:e månad så mitt B-12 i kroppen inte ska ta slut, kan göra det efter min magsäcks operation. men nu är det 3 månader kvar tills nästa gång :)

Var oxå i varamon idag o spela minigolf med grabbarna.... alltid trevligt att få sysselsätta sej med något kul såhär på sommaren :) men kan ju inte säga att det va jag som vann... men jag spelar mest för skoj skull endå så :P






Mitt nya vrålåk ;)

Puss o kram

Ändrat lite..

Tack för hjälpen gumman!! Nu har man ändrat sin blogg lite, rosafärg tog man som alla andra *suck* hehehe men jag älskar rosa o sidan ser lite roligare ut med nån färgglad färg :)

Imorrn ska jag iväg o rida med Lena :D hehe vi ska ut i skogen (har ridit med Lena förut, men då på ängen precis utanför huset typ) så får vi se om jag kommer levandes hem eller med gips på någon fot/arm hahaha  Hoppas bara man slipper undan dom där älgarna som går i skogen som Lena berätta om idag... ojoj kommer vara skit nervös imorrn... men känner mej säker med Lena eftersom hon ridit i såååå många år o känner sina små hästar... eller den jag ska rida på är ju inte så specielt liten utan en stor arbetshäst hehehe

Ha en bra dag nu alla solstrålar ;)

Puss & Kram

Kul igår!

Jaaa hade det himla kul igår :) Marie kom hit vid 19.. sen runt 20 tror jag kl va så kom Jozzan o Lovisa.. Va kul att få träffa Jozzan för det va bra j*vla lääääänge sen faktiskt!!

sen gick vi till harrys.. vet isjutton va kl va när vi gick dit men men... kul var det iaf.. :)

Glömmer inte en kommentar jag fick höra "mitt bland allt det mörka står det en blond knopp" hahaha knoppen va jag då :P det va bra sagt gumman ;)

Nää idag är en sån där TV/film tittar dag... inte för att man är bakis, inte alls!! Utan för att det är en sån där regning tråkig dag.

Så vi hörs! Puss o kram

Ohh fest blev det :)

Öppna min första öl precis :) O Jozzan o Lovisa skulle komma förbi sen oxå... sen harrys o dansa järnet då!!! Wiiieeee va kul att folket är såååå på idag o glada o danssugna precis som jag!!! :D

Näää nu blir det att inta duschen o fixa till sej.... eller håret iaf ;) Det andra får vänta tills senare :)

PUSS o klem

Musik är livet!!!!

jag fattar inte att jag inte kan sova ordentligt??!!! Somna typ runt 02:30 inatt.. vakna kl 05 imorse o va hur pigg som helst kändes som jag sovit till kl 15 på eftermiddan eller så.. men tänkte kl 05 kan jag inte vara uppe så jag la mej ner i sängen o somna om efter mkt om o men... vakna sen 30 min!!!!!!! senare o va lika pigg igen.. men jag är INGEN som ger mej så jag somna om igen... vakna sen igen vid 08:30 gjorde om samma sak igen, o vakna vid 10 av att Marie ringde *suck*  varit en j*vla tuff natt... hoppas bara man håller sej vaken ikväll/natt när vi ska ut hehe men går nog fint bara jag får stå på dansgolvet o må BRA!!!!

Finns det något bättre än att sätta på en underbar låt o bara glida runt i lägenheten o känna sej fri som en fågel till musiken... ohh jag bara älskar det... tur man har persiener!! :D
Har hittat några låtar som jag bara älskar!!! ohhhh rysser av dom o bara njuter!!

Chris Brown - Forever
Usher - Love In this Club
Jason Mraz - I´m yours

Jag kan ju inte det där med att lägga in från Youtube eller vad heter hehe så jag gör så där :P

Ikväll kommer Marie o kanske Lena då.... ska vi ha en liten förfest innan vi ska till Harrys!!

Hoppas alla andra kommer ha en lika underbar dag som jag!!

Puss o kram


vart är du John Blund???

Jag vill sova NU!!! är trött.. men kan inte somna iaf... suck... så jag lekte lite på en sida på internet :) så vad tycker ni om mitt mästerverk??? hahahaha säger jag då :P

Nu hoppas jag bara den där John Blund kommer snart!!!




Livet är en fest ;)

Jaaa just nu känns/är livet helt underbart för mej!! Jag mår OKEJ o har energi så det räcker o blir över... sen kan man ju vara seeeeg visa dagar men men så är det nog för alla!

Igår bestämde vi oss i sista sekunden att gå till Bolaget... så jag, Helle o hennes kille Martin gick dit en sväng, va kul! Va ganska mkt folk oxå... men fick höra att det brukar vara det när det är sommar o semester :)
en annan brukar ju inte vara ute Onsdagar direkt... men de va kul!

Nää vad händer annars idag då... jo har tvättstuga mellan 17-21... så blir att springa upp o ner hela kvällen... brorsan ville oxå ha lite tvättat, men denna gången kommer han faaaaan i mej inte undan, han ska vara här o sköta sin egen tvätt!!!!!

Nähe nu ska jag gå o diska av lite..

Puss o kram

  
Lite nya bilder på mej o mina älsklingar!

Fasen va kul....

Ja lördagen va underbar... skit kul hade jag med Lena & Hannele! Mina "nya" partybrudar.. alltid lika kul varje gång tjejer!! Vi älskar o dansa allihop lika mkt, perfekt!

Oh så såg jag killen med dom vackra ögonen.... ohhh jaaa så fina dom är!! Världen bara stanna när han log mot mej :) hehe... o tror det eller ej, men jag dansa med han hela kvällen... ojoj härligt ;) men shit 22 år bara.. höll på att dööööö Jag Karin med en 22-åring Hahaha.. men är klart vi dansa ju bara o lite så ;)

Nu idag har man slöat framför tv:n bara... var ute med Lisa en sväng oxå förut.. skönt med lite frisk luft!

Va väl allt jag hade o berätta idag!

Puss i ljumsken

None 
Jaa lite flummiga är vi... men kan ju bero på alkoholen ;)

Besöket..

hos läkaren idag var bra o hon lyssna på mej så jag fick berätta mina problem... Hon kom fram till att jag skulle få göra en röntgen via äntarmen o upp genom magen för att kolla hur det ser ut, hon trodde det kunde vara inflammation i min tarm, men det får röntgenundersökningen avgöra vad det är o inte är..
Hon trodde oxå att jag kunde få börja äta något slags pulver mot min diarré, eftersom jag opererat bort min gallblåsa så kan det uppstå kraftiga diarrér *suck*
Sen fick jag ta lite prover eftersom jag har så ont i mina muskler (armar o ben) så hon trodde jag kunde ha nån brist på salter i kroppen.. men det återstår o se vad proverna visade, kommer svar om några dagar.

Det va allt som hände hos läkaren.. nu väntar man bara på tid till röntgen *jävla väntan på allt*


Nu blir det att laga laxgryta till middan :) *mums*

Puss & Kram


Trött...

Jag är trött o seg som faaan idag... jag vet inte vad det beror på riktigt, kanske kan vara min nya medicin jag börjat med... men men såna dagar har ju alla!

Har legat på soffan o bara glott på tv:n... brorsan va här en sväng, han skulle gå o köpa rökelser, men jag kom på att jag hade såna låg i skåpet, så han fick mina istället.. jag kan ju inte elda mina pga Nisse (min katt) som får sån hosta stackarn.. men bra att dom kom till nytta iaf istället för att ligga o samla damm hehe

Imorrn blir det att gå till Mag o tarm specialisten här istan, får vi se vad dom har att säga... hoppas ju på något sätt att dom säger att allt är bra, men samtidigt att dom hittar vad som är felet, jaaa ni fattar va?!

Näää nu orkar jag inte sitta här längre... blir att krypa ner i sängen brevid Nisse som redan värmt upp den :) *mysigt*

Puss o kram


RSS 2.0