Trevligt sällskap

Ja det har jag haft sen i Torsdags :) Tack gumman.. Oh herre gud så söt Lillan har blivit.. blir bara charmigare o sötare  för varje gång man ser henne :)

O igår kom Terese oxå hit... vi va ute på harrys.. fasen va trevligt det va tjejer!! :) fast blev lite mycket vin.. men men man är ju vuxen o klara sej själv.. o det gjorde man ju galant denna gången oxå ;)

har väl inte så mycket mer att tilläga just nu... har varit trevligt o haft lite sällskap här nu i några dagar!!!

Tänkte bjuda på en ny bild på mej själv oxå..


Himla fin va? Tog Katja i går innan vi skulle ut :)

PUSS o godnatt

MIN Dagbok...

Ja det är just vad MIN blogg är, och jag bestämmer INTE vem som ska läsa den!!

Jag har den mest för att kunna skriva ner sånt som handlar om MITT LIV, och att jag råkar vara mer sjuk nu än annars i livet kan jag inte hjälpa själv, läkarna säger jag har fått dåligt immunförsvar efter en STOR operationen jag genomgick mars 2006... jag försöker med alla medel o vara den glada o trevliga Karin som jag är egentligen är... men ibland tar mitt sjuka överhand o jag mår jätte dåligt... ni kan inte ana hur detta är för mej när ni själva inget vet om det o hur jag mår??!!!!
vet ni hur det är att vakna på morgonen o ha SKIT ont i magen, har vaknat så nu i ca 1 ½ års tid o läkarna försöker klura ut vad det kan vara... o samtidigt som jag får magvärk så får jag feber o frossa o mår illa o kräks... lev det liv om ni tycker det är sååååå jävla roligt!!! jag byter gärna!!!
Och tillråga på allt så får man minsta lilla förkylning... som nu jag har bihållinflammation o svullen i min kind o feber o har verkligen mega ont i mina öron, ibland hör jag sämre oxå.

Men jag tycker oxå att jag skriver sånt som kan vara roligt... men men.. orka bry sej vad andra tycker o tänker lixom... dom enda jag bryr mej om är min underabara vänner o min familj!!!


Jag använder därför min blogg o kunna skriva av mej i !!!!!!!!

Hoppas ni nu fått en bra bild av hur just jag använder min blogg!!!


Blåst...

Här blåser det o regnar om vart annat, eller blåser ju hela tiden :) men skönt med sånt väder oxå, tycker jag iaf... bara den där mysiga åskan som saknas nu!! o så en bra film o mysigt sällskap ;)

Var hos läkaren idag o fick ny penicillin o så tog hon en odling i näsan på mej... så hoppas nu denna kur hjälper mej!! Hon kolla i min öron o sa att det va högtryck där inne, kunde inte låta bli att små fniss då hehe lät ju lite små roligt :)


:)

Idag har jag shoppat lite o så fixat mitt nya mobilnummer :) (har skickat sms till alla mina vänner, nån jag glömt eller inte att sms:et kommit, fram får ni säga till)

Ikväll köpte jag o brorsan pizza o åkte ut till en kompis o käka där o kolla på TV o prata skit, allmänt trevligt att umgås med grabbarna :)


Ha en trevlig midsommar alla!! PUSS



Ps.
Skriver nog inget inlägg imorrn så därför skriver jag detta nu Ds.

Åhh blir tokig..

Tror ni min bihållinflammation gick över då??? Näää  Usch jag hatar detta... feber igen och ont som tusan... :(
Vet inte om det blir läkaren imorrn eller hur jag gör... Jaja märks då...

Imorrn blir det att hämta mina nya skor jag lagt undan på Team Sportia :)
Sen ska vi handla mat o lite små skit :)

Vad händer på midsommar då folket???


Ha en bra kväll gott folk... nu ska Karin sova *ZzZzZzzzzzzzZZZZ*
PUSS

Cyklar & stekpannor...

aaa det har jag sett idag, ni kommer inte tro mej... När mamma jag & Gittan kom o gick från starten så gick vi bland höghusen, där såg jag  ett par fina adidas skor, tänkte lite för själv "vem slänger såna"... men det fick jag snart svar på... det kom strax efter en stakpanna o sen yttliggare en stekpanna, sen kolla vi uppåt där på 4:e våningen står en galen dam o är på väg att slänga ut TV:n oxå hahahaha men vi pekar o gapar åt henne så hon ångrar sej, då lät vi genast nöjda, men inte damen inte, hon gick in o hämta radion istället o slänge ut... hur galna är folk egentligen???? o ni som inte vet, så åker alla cyklister o gångare där igenom, för vi har vätternrundan här i Motala, så jag o Gittan stod o stoppa folk att gå under hennes ballkong tills polisen kom, som vi självklart ringt till!!
O en granne till damen gick o ringde på hos henne, hon hade svarat honom att hon var förvirad... tror nog polisen körde henne till psyk, tror inte ni oxå det??? haha

Vi va nere i hamnen en sväng oxå o kolla lite, Gittan skulle kolla på nån som spela Janne Shäfis (fel stavat jag vet, men vet ju inte ens vem han är) men mamma o jag stod o heja på alla cyklister där :) alltid skoj att nån hejar på dom... dom bussvisla killarna som körde o va sååå glada att vi stod där i regnet o heja på dom!

PUSS O KRAM

Sjuk Igen..

Jaha va hos läkaren idag då.. räckte med att hon kolla lite i mina öron så sa hon direkt att jag hade en kraftig bihålinflammation... fast det visste jag ju nästan redan själv, men fick penicillin iaf.. o gick det inte över så skulle jag komma tebax så skulle dom röntga för jag är så svullen :( ajajaj som tusan...mest dock på vänster sida, men börjar på höger oxå.. Håll tummarna att det går över nu!!

För övrigt så har dagen varit lugn o skön.. ligger mest på soffan o tar det lugnt, sån jäkla huvudvärk.. är inte den som brukar vräcka i mej massa panodil o skit, men nu sen i Fredags så har det blivit varje dag.. fasen skit trött ju.

Shit va det blåser ute idag då... men skönt att man får luft när man kommer ut nu iaf! :)

Nää ikväll blir det  film, "Mitt stora feta grekiska bröllop" på TV 3 o soffan o kissarna o myspys :D

Puss puss


Sol o Värme :)

Aaa va skönt det är... därför jag inte orkat skriva så mycket på länge hehe.... men nu ska jag vara hemma hela kvällen o eftermiddagen tänkte jag... ta det lugnt o vara social med katterna :)

Har varit iväg en sväng i stadsparken o kollat cyklisterna som cyklat halvvättern idag... bara suttit o glott... tog en sväng förbi hamnen o kolla båtarna oxå. sen kom jag hem var ute o gick med katterna en sväng *skönt för dom*

Har ju lyckats få nån jävla skit i kinden/munnen/bihållerna oxå... *suck* ont o svullen.... ska se om jag ska till läkaren imorrn o kolla upp det.

nääää nu ska jag lägga mej i soffan o götta mej framför fläkten

ha de bra nu Puss Puss i ljumsken

Ps. va ute igår o skaka på rumpan... skit kul KUNDE T.O.M dricka en öl utan att få ont i magen wiiiieeee .ds

None

Sooool :D

Jaaa idag har jag legat o solat.. eller solat o solat... legat i råssnäs o njutit av solen... tänkte att jag skulle badat... men sen såg vi en sån stor fisk så jag våga inte hehehehe.... vet tönt... men fisken va skit stor o sååå nära oxå...urk

Hoppas alla andra haft en bra dag... ikväll blir det att cykla en sväng, kanske käka mjukglass... vem vet...

Puss & Kram

image45

RSS 2.0