MIN Dagbok...

Ja det är just vad MIN blogg är, och jag bestämmer INTE vem som ska läsa den!!

Jag har den mest för att kunna skriva ner sånt som handlar om MITT LIV, och att jag råkar vara mer sjuk nu än annars i livet kan jag inte hjälpa själv, läkarna säger jag har fått dåligt immunförsvar efter en STOR operationen jag genomgick mars 2006... jag försöker med alla medel o vara den glada o trevliga Karin som jag är egentligen är... men ibland tar mitt sjuka överhand o jag mår jätte dåligt... ni kan inte ana hur detta är för mej när ni själva inget vet om det o hur jag mår??!!!!
vet ni hur det är att vakna på morgonen o ha SKIT ont i magen, har vaknat så nu i ca 1 ½ års tid o läkarna försöker klura ut vad det kan vara... o samtidigt som jag får magvärk så får jag feber o frossa o mår illa o kräks... lev det liv om ni tycker det är sååååå jävla roligt!!! jag byter gärna!!!
Och tillråga på allt så får man minsta lilla förkylning... som nu jag har bihållinflammation o svullen i min kind o feber o har verkligen mega ont i mina öron, ibland hör jag sämre oxå.

Men jag tycker oxå att jag skriver sånt som kan vara roligt... men men.. orka bry sej vad andra tycker o tänker lixom... dom enda jag bryr mej om är min underabara vänner o min familj!!!


Jag använder därför min blogg o kunna skriva av mej i !!!!!!!!

Hoppas ni nu fått en bra bild av hur just jag använder min blogg!!!


Kommentarer
Postat av: Katja

Det är bra gumman står på dig! Och skit i sånt människor skriver..det är ditt liv och du får skriva va fan du vill på din blogg;) Sen är det inget och bry sig om när människan i frågan inte ens vågar visa vem det är..fegt..Ses snart:) Puss

2008-06-24 @ 10:13:15
URL: http://missbunny.blogg.se/
Postat av: Anna

hej! kom in på din blogg o läste lite. får ja fråga va läkarna tror att de är me din mage?

ja har nu haft sen nyårsnatten då vi åkte akut till linköping( minnesluckor den kvällen pga,smärta så minns inte så mycket)

när ja får ont i magen så får ja verkligen ont i magen,(kramp i magen) frossa, feber, mår illa, kräks 1 gång, ingen matlust, orkar inget. sökt akut nattetid 6 ggr o vårdcentralen ca 7 ggr. men dem kommer inte på va de kan vara. ger mig bara olika tabletter ja skaäta o sen är de bara att gå till jobbet. är just nu sjukskriven för magen. undra bara om dem hade kommit fram till va din magvärk kunde bero på.

2008-06-24 @ 12:09:01
Postat av: Karin

hej Anna! Har du ingen mail man kan nå dej på? Jag har en tid inbokad den 9 Juli på mag o tarm medicin specialisten här i Motala, hoppas dom hittar ngt! Jag har sökt akuten MASSOR ggr men dom gör inte ett skit där uppe, har t.o.m legat på golvet o krampat framför sköterskorna o dom har gått förbi. Låter som vi har samma skit, men det vet man ju aldrig. Hoppas du blir bra snart!

2008-06-24 @ 12:53:26
URL: http://stjarna26.blogg.se/
Postat av: Karin

Ps. Anna... dom kanske tror det har med tarmarna att göra.. mer än så vet jag inte ds.

2008-06-24 @ 12:55:05
URL: http://stjarna26.blogg.se/
Postat av: Anna

hej karin!

På nyår låg ja halft på golvet o krampa. hängde lite i sängen. men dem skicka hem mig efter ett par timmar. senaste gången ja sökte akut tog dem inte ens imot mig. fanns tydligen ingen som kunde göra något så sent på kvällen svara hon mig i luckan. hon tyckte ja skulle hem o ta en panodil o sova o sen söka vårdcentralen dagen efter. min mail:

Tjallmo[email protected]

2008-06-24 @ 22:55:43
Postat av: Jozzan

Nej precis, det är helt sjukt att alla goda människor ska drabbas av så mkt krämpor och sjukdomar :(

2008-06-25 @ 23:10:31
URL: http://jucismacker.blogg.se/
Postat av: Anna

hej karin!

såg att ja skrivit fel mailadress.

Tjallmo[email protected]

2008-06-30 @ 06:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0