NOG!!!!!

jaaa nu är det nog med killar för mej ett tag till.. hur jag än vänder o vrir mej så blir jag jämt sårad eller något i den stilen... orkar inte med sånt i mitt liv nu!!

Hur fan funkar ni killar egntligen???????

Jaaa jag skiter nästan i hur ni funkar iaf.... för jag vet att mitt hjärta sitter inte i röven, utan på rätt plats, o jag vet när jag beter mej illa mot nån!! Något som ni verkligen inte verkar veta!!!!


Puss o hej

image42

Kommentarer
Postat av: C

Hej jag känner med dig. Under årens lopp har man blivit så sårad, men på ngt skumt sätt har man alltid repat sig och kommit tillbaka. Jag blev riktigt sårad av min föredetta kille. Killen jag älskade under sex år, behandlade mig psykiskt och fysiskt illa. Hur fan kan man göra så mot ngn annan? Det värsta är att; är man tillräckligt kär, så är tollerera man allt. Inte förrän nu är jag redo att gå vidare. Man hoppas att det finns trevliga killar, men en kväll på krogen bevisar motsattsen. Killar tänker med en enda kroppsdel och tittar enbart på en sorts tjejer och själv står man där och känner sig as ful. Det ska inte behöva vara så. Varför ska de vara så ytliga? Är det enda de tänker på sex? Vill de inte har ngt djupare? Fy vad elak jag är. Alla killar är inte så här, tyvärr är alla som jag har hittat så. Har många 100 tals gånger funderat på att byta sexuell läggning, men jag vet att jag är hetro så hur sårad jag en har blivit kommer detta inte att ske.

Krammar

2008-05-15 @ 23:07:50
URL: http://singeltjejernas.blogg.se/
Postat av: Katja

Bra fråga hur killar funkar, ingen aning själv så..haha..men vet bara att du är värd det bästa så:) Puss

2008-05-16 @ 15:34:00
URL: http://missbunny.blogg.se
Postat av: Zandra

HaHa.. Det var nog dagens eller kanske månadens bästa fråga*asg* Hur funkar killar ??Återkom när Du har svaret stumpan ;)Håller med svaret innan.. Du förtjänar det bästa.. Sålla bort råttorna ur bekantskapen Tjejen.. Hitta den bästa .. Det kan Du. Bara Du tror på Dej själv.. *massa kramar*

2008-05-16 @ 22:02:00
URL: http://www.snulan.blogspot.com
Postat av: Jozzan

Usch gumman, var han inte snälll den där S ? Tråkigt att höra att någon betett sig illa mot dig.
Puss

2008-05-17 @ 11:33:11
URL: http://jucismacker.blogg.se
Postat av: Kim Ekholm

sv* Det var ju kyckling. =) Syns inte det:P????

2008-05-17 @ 18:09:29
URL: http://kimza.se
Postat av: Katja

Jaa..dem är ju helt underbara:) skickar en länk på en jätte bra låt!
http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk

2008-05-19 @ 07:14:31
URL: http://missbunny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0